Kaverini saa pitää lähes puolet tuloistaan taloutensa käytössä – itselle jää siten murto-osa. Työssä hän on saanut vaikuttaa isoon liiketuloon, mutta yhteiskunta ei luota hänen hallitsevan ansioitaan. Luottamustehtävien hoidostakin leikattaisiin häneltä moninkertaisesti toisiin nähden. Näin häneltä katosi into kasvattaa kansantuloa ja olla luova koko painollaan.

Onneksi hän ei tiedä, että meistä suuri osa maksaa kahdeksan prosentin marginaaliveroa ja mielensä pahoittamiseen olisi muitakin syitä.

Yhteiskunta on syrjäyttänyt monin keinoin pois aktiivisesta toiminnasta ja arvoa luovasta työstä. Ilman uutteruutta jää monen taiteellinen ja sivistyksellinen huippu saavuttamatta. Kansantulon kuihtuessa rahapussien tasoittaminen tuhlaa kerättyä arvoa.

Minä uskon kansantulomme kasvavan lisäämällä sivistystä ja toimeliaisuutta, kansanterveyden parantuvan sosiaali- ja terveydenhuollon uudistuksen kautta. Uskon elinympäristön hoitoon jälkeläisiämme varten. Näin olen varma paremmasta tulevaisuudesta. Tällä kaikkien vaurastumisen ja rohkaisun politiikalla aion helpottaa myös niin koko kansan kuin kaverini oloa ja intoa.

Vaurastamisen, sivistämisen, ahertamisen ja hoitamisen yhteiskunnan rakentamiseen haastan kaikki, joiden kanssa rakennamme yhteisöjämme. Aloitamme sote-uudistuksella.

Lotta